Om Oss

 

Vår vision 

Lilly Nails sin visjon er at være Europas ledende distributør av profesjonelle negle-, vipper-, brow- og lashlift-produkter, samt å heve yrkesstatusen i bransjen gjennom å tilby høykvalitets utdanninger. 
Vårt ønske er at du som terapeut skal føle deg trygg, fornøyd og stolt av å bruke våre produkter. 
Lilly Nails Norge satser idag på å ha et komplett soritment hvor du finner det du trenger til din bedrift!  

Lilly Nails Academy 

 

Alle våre utdannelser er i Sverige godkjent av SEYF (Svenska Estetikernas Yrkesförbund) og Sansa (Swedish Association of Nails Schools & Agents), da regelverket i Sverige stiller høyere krav til utdanning innen bransjen. 
Hos oss utdannes du til Lilly Nails sitt system, og alle våre produkter er veganske og registert hos Läkemedelsverket i Sverige og CPNP (EU:s kosmetiske register). 
Alle våre lærere tar sin lærerutdannelse på hovedskolen i Göteborg, og oppgraderer årlig sin kompetanse innen de nyeste teknikkene og trendene for å sikre at du får en utdannelse av høy kvalitet. 


Produktkvalitet & Holdbarhet

Det skal føles trygg å handle og bruke Lilly Nails produkter. For å sikre høy sikkerhet og kvalitet på kjemiske produkter er alle våre produkter registert hos läkemedelverket i Sverige og CPNP (EU:s kosmetiske register).
Lilly Nails har egne produktutviklere som er med på å utvikle det nyeste og beste på markedet. Produkttilbudet er hovedsaklig laget for sertifiserte terapeuter og stylister. Dette for å sikre at produktene våres anvendes på riktig måte. I løpet av de siste årene har vi imidlertid  fått produkter for privatpersoner i form av en ekslusiv hudpleieserie med veganske ingredisenser. 

Lilly Nails Community 
Med sitt brede nettverk, lange bransjeerfaring og stort community i ryggen, er Lilly Nails idag ledende innen negle-bransjen. 
Alle Lilly Nails terapeuter får ta del i dette brede nettverket, blant annet gjennom gruppen ”Lilly Nails Norge terapeuter” på Facebook.  
Lilly Nails tilbyr gode utviklingsmuligheter innen yrket, alt fra videreutdannelser, lærerutdannelser, konkurranseteam, samt digitale og lokale inspirasjonskvelder. 

 VEGANSKE PRODUKTER GODKJENT AV CPNP

Alle produkter er veganske og registrert hos Läkemedelsverket i Sverige og CPNP (EU:s kosmetiske register).

 EGNE PRODUKTUTVIKLERE

Produkttilbudet er hovedsaklig rettet mot sertifisterte terapauter og stylister, for å sikre at produktene brukes på riktig måte.

VÅRT TEAM

ANNIKEN KAUFMANN 


Eier av Lilly Nails Norge
Lærer

 

ALEXANDRA PELTRE


Alexandra har tatt sin utdannelse hos Lilly Nails Norge og er ansvarlig for support.