LNN Utdanning- Negletekniker

Vil du være en av oss som elsker vårt yrke? Sørg for å gå en spennende og seriøs utdanning hvor du kan gå rett ut i arbeid etter ferdig studie! Lilly Nails er et av de største og mest innovative og kreative merkene på markedet i dag, i tillegg til at vi utdanner noen av de beste studentene! 

Denne utdanningen går over 6 mnd (ett semester). Utdanningen pågår på dagtid fra 8-16:00.
Pris: 85.000,- 

Søknad på dette studiet må sendes inn til oss : info@lillynailsnorge.no 


Under utdanningen så jobber vi individuelt etter elevens behov. 
Vi ønsker å heve bransjen til et høyere nivå ved å satse på kvalitet. Du skal etter endt utdannelse føle deg trygg på at du har fått inngående kunnskap om både den praktiske og teoretiske delen innen negleteknikk, noe vi med stolthet vil gi våre studenter. 

Vårt mål er å utdanne studentene våre til å bli av de beste i sitt fag i Norge, samt forberede de på å møte kunder på et profesjonelt nivå med faglig tyngde innenfor feltet.

Lilly Nails er et svenskt merke og er kjent som en av de ledende innen negleskoler og salonger i Sverige, og vi finnes pr. nå i til sammen 9 land.

Lilly Nails stiller høye krav til sine lærere. For å kunne ha vår lærerlisens må vi gjennomgå årlige oppdateringskurs som Lilly Nails avholder, dette for å opprettholde en høy standard på undervisningen.

Dette garanterer at du som student alltid blir opplært av en lærer med ny og oppdatert kunnskap.

Vi er konkurransedyktige på markedet da vi kun kurser studenter til å bli sertifiserte negleteknikere.

Pensumet i vårt Grunnkurs Negletekniker er i Sverige godkjent av SANSA (Swedish Association of Nail Schools & Agents) og SEYF (Svenska Estetikernas Yrkes Förbund) noe som innebærer et det er kvalitetskontrollert av de svenske gjeldende regler og retningslinjer, noe det stilles høye krav til. 

Våre produkter er registrert hos Läkemedelsverket i Sverige og CPNP (EUs kosmetiske register) samt i Kemrisk https://www.kemrisk.se/, som vil si at produktene er godkjente for bruk i EU.

Vi går gjennom elementær forkunnskap som: 

Hygiene, Anatomi, Huden, Produktkjemi, Neglens anatomi, Sykdommer og tilstander, Manikyr, Kunstneglens form og struktur, Dekorasjon, Den sikre salongen, Etikk, Produktkunnskap, Ergonomi, Kundebehandling, Salongens ABC, Markedsføring, Salg, mersalg, starte eget firma.

Praksis inngår i alle modulene.

Ved bestått både teoretisk og praktisk eksamen blir du sertifisert negletekniker. 

 

Du kan dele opp eller utsette betalingen av kurset om du velger Klarna som betalingsmetode.