Summer Edition 2021 8pcs

Summer Edition 2021 inneholder fire nye farger av Gel Polish 

Utgaven inneholder:
4 x Gel Polish á 15ml og 4 x Glittermix á 10g i fargene: 
Bae on Fleek, Bitch Please, F#cked Up og Oh Damn!


Slitesterk og holdbar Gel Polish som herder i både UV og LED lampe. For både naturlig negl og bygd. Kompatibel med hele Lilly Nails system. Store flasker inneholdende 15 ml.

Klassisk finkornet glitter. 10g forpakning i våre lekre Diamond Jars med Lilly Nails logo på lokket. Kan blandes i Gel, Akryl, Gel Polish eller påføres løst.

Tilgjengelighet: På lager
SKU
94927-no

Gel Polish
Stor flaske
 innhold 15 ml.

Herdetid: 40 sekunder i Lilly Nails UV/LED-lampe.

Instruksjoner for påføring, bygd negl:
Bygg neglen i valgfritt materiale: akrylgel eller Invicta. Formfil neglen og tørk av støvet med Lilly Nails Dust Brush. Påfør så et jevnt og tynt lager Gel Polish og herde i 40 sekunder i Lilly Nails UV/LED-lampe. Gjenta med ytterligere et lag. Avslutt med en av våre overlakker: Top Coat I'm MatteI'm Glossy eller High Shine.

Instruksjoner for påføring, naturlig negl:
Prep neglen med Superbond. Fortsett med enten Gel Polish Base/Top, eller Gel Polish Structure Base som hjelper deg å forme/bygge apex. Herd 40 sekunder i Lilly Nails UV/LED-lampe. Påfør så et jevnt og tynt lag Gel Polish og herd i 40 sek. Gjenta med ytterligere et lag. Påfør Gel Polish Base/Top og herd. 
Tørk av neglen med Cleanser for et glanset resultat.

Observer at vår Gel Polish og UV/LED-lampe er utviklet som ett system som sammen garanterar holdbart resultat om herdetidene følges. Vi anbefaler derfor at vår Gel Polish brukes sammen med vår UV/LED-lampe. Vår holdbarhetsgaranti gjelder kun ved denne kombinasjonen.

Tips! Anbefal gjerne kunden å bruke Lilly Nails neglebåndsolje regelmessig for et holdbart og vakkert resultat. Oljen finnes i 10-ok for mersalg i din salong samt stykkvis i 10 ml og 40 ml i tre herlige dufter: Citrus, Lilje og Blossom.
 
 
Sikkerhetsdatablad: 
 

Gel Polish

 

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Summer Edition 2021 8pcs