Vilkår og betingelser

  BETINGELSER

  KONTAKT OSS

  Det er LNN Utdanning AS ( org.nr 925897221  ) som eier dette nettstedet og som selger kursene og produktene som tilbys her. Vår e-postadresse er: info@lillynailsnorge.no

   

  PRISENE

  Alle priser på produktene og kurs gjelder for Norge.

   

  BESTILLING OG UTSENDELSE AV VARER

  Vi bruker 1-2 arbeidsdager før varene blir sendt i posten. Vi sender ikke i høytider. Du kan forvente at varene kommer til deg 1-3 arbeidsdager etter at du bestilte (hentes på postkontor). 

   

  14 dagers angrefrist

  Ifølge norsk lov har du 14 dagers angrefrist når du handler produkter via internett. 

  Ønsker du å sende varen i retur til oss, ta kontakt på denne e-post-adressen: support@lillynails.no

  Bruk helst vår originale innpakning når du returnerer varen, eller sørg for at varen er like godt beskyttet som da vi sendte den til deg. Pass på at ditt navn er synlig enten utenpå eller inni emballasjen.

  Det er du som må betale porto når du returnerer. Bruk helst Postens sporingsløsning av forsendelser, slik at det finnes bevis for at varen er på vei til oss.

  Når vi har mottatt varen, vil vi straks returnere pengene som du betalte, det kan likevel gå noen dager før du har mottatt pengene, på grunn av treghet i betalingssystemene.

  Ved påmelding av kurs skal kursavgift være betalt innen 14 dager før kursstart og påmeldingen er bindende.  

   

  KANSELLERING AV ORDRE

  Har du bestilt og betalt for en vare, kan du kansellere ordren når som helst ved å sende oss beskjed på post@lashroom.no, så lenge det er før vi har sendt varen av gårde til deg. Har vi sendt varen, må du i tilfelle benytte deg av angrefristen som er nevnt i forrige punkt.

   

  REKLAMASJON

  Har du mottatt feil vare eller det er skade på varen eller det mangler noe, ta gjerne bilde og send til oss på e-post så fort som mulig: support@lillynailsnorge.no

  Retur: Bygdøynesveien 8 c, 0286 Oslo.